- Wt sie 25, 2015 9:22 pm
Ciekawi mnie czemu niektóre z Mam dodających zdjęcia w dziale Inspiracji Mam ( w szczególności te ostatnie konkursowe) można znaleźć bez problemu w Internecie na blogach jako prace autorskie innych kobiet. Wydaje mi się że w konkursach w Mamaklub nie chodzi o to aby oszukiwać tylko dobrze się bawić Proponuję więcej kreatywności
- So wrz 05, 2015 7:25 am
Dlatego nie przepadam za takimi konkursami bo przeważnie polegają na oszustwie.
- Wt lis 17, 2015 2:37 pm
ale skąd wiecie, że są oszustwem? Może to są blogi tych mam? może one je zrobiły wcześniej a podczas konkursu tylko dodały?
- Wt gru 01, 2015 10:47 pm
Byłabym skłonna jeszcze w to uwierzyć gdyby nie to że imię i nazwisko się nie zgadzają, a zdjęcia ściągnięte i wklejone w Inspiracje Mam (i w innych np.facebookowych) są nie raz z blogów zagranicznych Widziałam już w Internecie baaaardzo wiele plagiatów właśnie popełnionych przez takie mamy, które nie wkładają żadnego wysiłku w pracę konkursową, i żerują na niewiedzy innych. Niestety, przykre to jest, szczególnie dla tych, którzy uczciwie podchodzą do sprawy. Mnie szczerze mówiąc zniechęca to do brania udziału w konkursach skierowanych dla mam, bo tam właśnie najwięcej plagiatów i "zapożyczeń"
- Śr lut 24, 2016 6:34 pm
A czy kobiecie z dzieckiem pasują suknie ślubne z odkrytymi plecami? Czy lepiej jak się ma już dziecko wybrać coś bardziej stonowanego?