- Śr lis 18, 2015 7:01 pm
Hej kobietki Jak wasi partnerzy wpierają albo nie wspierają was po ciąży? Czy komplementują was czy może wręcz przeciwnie? Jakie jest ich podejście do was i waszego ciała?
- So lis 21, 2015 5:44 am
Hej, u mnie jest takie same jak po ciązy. Wiesz każda zmaian aciała to przede wszytskim dla nas kobiet wielkie zmiany , bo to my czujemy sie niekomfortowo ale faceci z reguły nie zwracają uwagi na kilka kg wiecej. Np u mnie tak było mój mąż jest tolerancyjny widze,że jest OK
- N lis 22, 2015 12:24 pm
U nas w miare, jakies 3 miesiące po porodzie wazylam tyle co przed ciaza. W ciąży przytylam 20 kg balam sie ze będzie gorzej. Jedynie mój mąż trzyma się z dystansem do moich piersi Boi sie chyba ze jak ich dotknie mleko poleci
- N lis 22, 2015 12:32 pm
Drugie dziecko urodziło nam się trzy miesiące tonu. Po pierwszym czyli pięć lat temu krepowalam się, wstydziłam swojego ciała. Niepotrzebnie. Modelka nie jestem, mam trochę nadwagi ale się tym nie przejmuje i mój partner też nie
- N lis 22, 2015 1:01 pm
Kiedy wróciłyście do sypialni i czy był duży stres?
- Wt lis 24, 2015 12:55 pm
Mój partner był ze mną przy porodzie i od tamtego momentu wszystko się zmieniło na lepsze! Bardzo się troszczy i pomaga przy malutkiej. Jest cudownie! Prawi mi komplementy, bo wie, że się przejmuje wyglądem itp. A jestem już miesiąc po i kilogramy uciekły
- Cz lis 26, 2015 10:13 am
Ja się bałam ale nie potrzebnie bo było super. Czekaliśmy 6 tygodni
manuelka napisał(a):Kiedy wróciłyście do sypialni i czy był duży stres?
Ja się bałam ale nie potrzebnie bo było super. Czekaliśmy 6 tygodni