- Pt lis 07, 2014 5:04 pm
Witam
moja córeczka chodzi spać koło godziny 20:00, w nocy budzi się 2-3 razy, a o godzinie 5 juz wstaje ;( chciałabym czasami troszke dłużej pospać, jak to u Was wygląda?

Forum dla mam. Wszystko czego potrzebujesz znajdziesz właśnie tu. Porady, odpowiedzi na pytania - także te najtrudniejsze.
dorota_ll napisał(a):Witam Intersujący wątek. Mój mały jak był młodszy to budził się 2-3 razy w nocy. Odkąd skończył 6 miesięcy budzi się 4-6 razy i od 6 już nie śpi. Wydaje mi się, że budzi się dlatego, że się nie najada. Karmię go piersią i naje się tylko troszeczkę i zasypia ( i zaraz się budzi bo jest znów głodny), gdy próbuje dać mu butelkę w nocy to wypije 20 ml i rezultat jest ten sam. Może macie jakieś rady żeby moje dziecko spało najedzone
kakamyczek napisał(a):dorota_ll napisał(a):Witam Intersujący wątek. Mój mały jak był młodszy to budził się 2-3 razy w nocy. Odkąd skończył 6 miesięcy budzi się 4-6 razy i od 6 już nie śpi. Wydaje mi się, że budzi się dlatego, że się nie najada. Karmię go piersią i naje się tylko troszeczkę i zasypia ( i zaraz się budzi bo jest znów głodny), gdy próbuje dać mu butelkę w nocy to wypije 20 ml i rezultat jest ten sam. Może macie jakieś rady żeby moje dziecko spało najedzone
A moze zageszczaj mleczko? ja mojej malej zageszczam i troszke pomaga, ale szalu nie ma..czasami probuje jej wcisnac wode ale, mimo tego i tak budzi sie po godzinie bo jest glodna ;( kiedy to minie ;p