- Śr paź 22, 2014 12:29 pm
hej dziewczyny, jak u Was idzie odzwyczajanie dziecka od siusiania w pieluszkę? mój mały już poszedł do przedszkola ,a ma 2,5 roku - wszystko rozumie, na prawdę mądry chłopczyk, ale niestety żadne przekonywanie nie działa. Cały czas siusia w pieluchę. Może macie jakieś sprawdzone metody?
- Śr paź 22, 2014 12:59 pm
Monia Ja nie pomogę. Moja Zosia ma 2 latka i dalej robi w pieluszkę. Może któraś z mam nocniczkowych nam pomoże.
- Cz lis 06, 2014 4:58 pm
Hej dziewczyny mój synek też skończył 2 lata,jak na razie woła,że chcę kupkę,co do siusiania,to jak go nie przypilnuje i nie wysadzę na nocnik,to pielucha pełna
- Cz lis 20, 2014 7:12 pm
U nas z synkiem też było ciężko, sam 'dorósł' do siusiania w nocniczek przed 3 urodzinami, a na córcię rewelacyjnie sprawdził się grający nocnik taki z tańszych;)
- Cz gru 10, 2015 7:33 am
Hej dziewczyny moj synek skonczyl 3 latka i dalej nosi pieluszke, nie wiem jak mam go oduczyc. Siadanie na nocniczek nie pomaga on to bardziej traktuje jako zabawe siada wstaje siada wstaje i tak w kolko a nawet na glowe jak czapke zaklada <bezradna> jakies dobre rady mam które maja juz to za soba?