- So lis 01, 2014 5:55 pm
Witam wszystkich. Mam na imię Ania i jestem mamą rocznego Filipka. Bardzo mi się tu podoba, mam nadzieję, że znajdę tu sporo ciekawych rzeczy
- Cz lis 06, 2014 8:30 pm
Witam wszystkie mamy, mam na imię Monika i jestem mamą 14-miesięcznego Filipka Portal super, liczę że się jeszcze bardziej 'rozkręci'
- Pt lis 07, 2014 6:31 am
Witam mam na imie Barbrar i jestem mamą 2 i pół rocznego synka Wiktorka. Dołączyłam do portalu bo można tu dowiedzieć sie fajnych i ciekawych rzeczy:) Portal Fajnie zrobiony i bardzo ciekawy:) Takiego czegoś właśnie szukalam ab móc też dzielić się i sama dowiadywać ciekawych rzeczy
- Pt lis 07, 2014 7:04 am
Witam, wszystkie mamy serdecznie
Mam na imię Asia i jestem mamą pełnego energii 19 miesięcznego Rafałka.
Mam na imię Asia i jestem mamą pełnego energii 19 miesięcznego Rafałka.
- Pt lis 07, 2014 12:44 pm
Cześć Dziewczyny,
Mam na imię Olga, planowo 17 grudnia ma przyjść na świat nasz piewszy syn Wiktor portal ciekawie się zapowiada, dlatego do niego dołączyłam.
Swoją drogą to pierwsze tego typu forum, na którym się udzielam.
Mam na imię Olga, planowo 17 grudnia ma przyjść na świat nasz piewszy syn Wiktor portal ciekawie się zapowiada, dlatego do niego dołączyłam.
Swoją drogą to pierwsze tego typu forum, na którym się udzielam.
- Pt lis 07, 2014 3:25 pm
Witam wszystkie mamusie! Mam na imię Paulina i jestem mamą półrocznej Mai, z przyjemnością podzielę się dotychczasowym doświadczeniem w kwestii ciąży i macierzyństwa. zapraszam i pozdrawiam
- Pt lis 07, 2014 4:45 pm
Witam wszystkie mamy mam na imie Basia i mam coreczke o imieniu Nadia. Mam nadzieje ze bede mogla dowiedziec sie odpowiedzi na nurtujace mnie pytania jak i bede mogla pomoc.
- Pt lis 07, 2014 4:51 pm
Witam mam na imie Basia i mam poltora roczna coreczke Nadie. Mam nadzieje ze bede mogla znalezc odpowiedz na niektore pytania jak i podzielic sie doswiadczeniami. Pozdrawiam
- Pt lis 07, 2014 6:00 pm
Hej dziewczęta :* (i panowie jeśli też tu bywacie)
Na imie mi Daria i jestem świeżo upieczoną mamusią dziś 29 dniowej Nikolki
Na imie mi Daria i jestem świeżo upieczoną mamusią dziś 29 dniowej Nikolki
- Pt lis 07, 2014 6:36 pm
Mam na imię Asia i jestem mamą prawie 3 miesięcznej Nadii